NYT – Online forløb “Fuck, your comfortzone”


Kære læser – her får du et sneak peak på september mdr’s nyhedsbrev.

”Vi tror fejlagtigt at den eneste måde at undgå sygdom, konflikt eller lidelse på er ved at kæmpe for at overleve og udøve magt over andre men i virkeligheden fører vores grådige og egoistiske handlinger netop til sygdom, konflikt og lidelse”.
Fra bogen Sundhed indefra af Alberto Villoldo

Gad vide om du ligesom jeg kan drage paralleller til den verden vi er en del af lige nu?

Det er så vigtigt for mig, når jeg en dag bliver gammel, at kunne kigge på min datter med god samvittighed og sige – ”Jeg gjorde hvad jeg kunne.” – Har du det mon på samme måde med dine kære?

Som jeg oplever det, kan vi enten hoppe med på frygt/grådigheds trippet eller vi kan vælge vejen kærlighed & tillid. Her tænker du måske – Shit, en Happy Hippie type og ja det er spot on…. men jeg evner samtidig en vigtig ”detalje”, nemlig at tage ansvar og kigge indad.

Vi kan alle sammen give lidt… eller meget.. til en bedre jord, til en bedre fremtid for vores børn og dem som kommer efter os og jeg garanterer at man får det bedre af det.

Jeg var selv i egoismens og grådighedens vold i rigtig mange år – mine dyrkøbte erfaringer kom efter at jeg i mange år drev rovdrift på min krop med stoffer, alkohol, overtræning og arbejde.

Jeg var langsomt ved at tage livet af mig selv og da jeg endelig langt om længe valgte at søge hjælp, indså jeg at det ikke ville blive let men jeg har ALDRIG fortrudt at række ud efter hjælp og arbejde med mig selv.Med den vej fulgte masser af kærlighed og tillid.

Med den nye livsførelse fulgte stort taknemmelighed og et ønske om at give noget tilbage – at hjælpe andre mennesker via mit spirituelle arbejde og de livserfaringer jeg har gjort.

Så langt, så godt…

Er du nået til den konklusion at du ligesom jeg har et ønske om at gøre en forskel, så er det vigtigt, at vi som det første hver især får ryddet op på vores egen græsplæne. – At vi tør kigge indad – får ryddet op i vores bagage. Med den slags ”havearbejde” følger heldigvis, at der bliver frigivet en masse energi, hvilket giver plads til at opnå en højere bevidsthed. Sådan bliver vi godt klædt på til at løfte i flok og tænke på hvad der er godt for alles bedste…. ikke mindst moder jord.

Jeg har derfor stykket et forløb sammen som handler om at få ryddet op i sin bagage, hvor der vil være mulighed for at tilkøbe bonus materiale:

• Foredraget: Et liv på stoffer og vejen til bedring – speciel pris for dig som deltager i forløbet. En god kickstarter/inspiration til dit eget forløb.

I 15 år valgte Sanika at spille russisk roulette med sit liv. Denne årrække med misbrug medførte stress, udskiftning af omgangskreds, kriminalitet, psykoser, grådighed, fysiske og psykiske problemer, selvmordstanker, ensomhed, destruktiv adfærd og isolation.

• Fjernhealing, særlig pris for dig som deltager – et kraftfuldt værktøj som vil understøtte din oprydnings proces.

Lektionerne kommer til at foregå på zoom,. Der er i alt 8 lektioner, du køber 2 lektioner af gangen. Dette gjort med det for øje, at jeg ønsker at så mange som muligt skal have råd til at være med.
Vi afholder 2 lektioner om mdr. med opstart i oktober.
2 lektioner af hver 60 min varighed – 960kr.
Ved køb af alle 8 lektioner – 3840kr
En til en supervision 30 min varighed -279kr.
Foredrag 90 min varighed – 250kr.
Fjernhealing 60 min varighed – 499kr. (normalpris 700kr.)
Ved køb af alle 8 lektioner samt alt bonusmateriale – 4500kr.

Ved tilmeldingen til forløbet modtager du link til min nye meditation, som du GRATIS kan benytte dig af:
• Meditationen kan være god at benytte sig af før, under og efter dit arbejde med lektionerne. Meditationen er bygget op, så den går ind og arbejder med din underbevidsthed – underbevidstheden styrer 80 % af vores dagsbevidsthed, så meditationen er et vigtigt værktøj hvis du vil ændre på nogle mønstre i dit liv.

”Man behøver ikke være alvorlig syg for at udrydde fysisk, følelsesmæssig og spirituel lidelse og genvinde balancen i sit liv”.
Citat Alberto Villoldo.


Tilmelding kan ske på:
info@sanika-clairvoyance.dk
Tlf.:26829294

Positive Tanker, Sanika