Krystal & Indigo Børn

Krystal og indigbørn

Vil du også gå igennem Ild og Vand for dit barn ?

Som forældre ønsker vi altid det bedste for vores børn, og det kan være dybt frustrerende når det vi prøver ikke virker.

Heldigvis er der håb forude…..

Her får du en historie fra 2016, hvor Zora fik sin første BALANCERING 

Min datter Zora på 6 år er en rigtig lille fighter, som lige p.t. bruger vældig mange kræfter på det helt nye skoleliv – det at finde nye venner – de Hardcore jungle rules i skolegården m.m. – Hun sanser rigtig meget, og nogle gange bliver hun nødt til at trække sig fra de andre, da hun har brug for RO til at lade op igen.

Jeg regristrerer at Zora over noget tid har tiltrukket nogle rigtig uheldige episoder.  – Hun får et strygejern ned over sin fod, får et stort tov i hoved, er ekstra udfordret i skolen og virker bare ikke i BALANCE, så jeg foreslår Zora en BALANCERING.

Zora kommer op og ligger på briksen, og til at starte med er hun lidt fjollet og ligger og smugkigger, men efter ca. 5 minutter falder hun i søvn. Efter balanceringen er færdig lader jeg Zora sove videre i 10 min, hvorefter jeg blidt vækker hende og beder hende om at begynde og bevæge hænder og fødder. Zora kommer modvilligt op og sidde og får lidt at drikke. ”Øv mor, det var ellers lige så Dejligt”. Jeg spørger Zora hvordan det har været at få en balancering. – ”Det var ligesom jeg svævede op til nogle grønne skyer som var lave af kandyflos”.

Lidt senere på dagen siger Zora pludselig til mig at hun føler der er en masse hun bliver ked af, men hun kan ikke rigtig sætte ord på hvad det er. Jeg forklarer Zora, at sådan kan man godt få det efter en balancering og jeg beder Zora om at være med de tanker og følelser som dukker op uden at” gå ind i det” og jeg lover hende at det derefter vil forsvinde. Der er nu gået 3 dage og vi nyder begge at Zora er i balance igen.

♥Mennesker født før 1987 har behov for en AuraTransformation®*. Det er dog ikke alle, der endnu er klar til at give afkald på deres sjælsenergi, eller som er klar til at vedgå sig deres egen energi og kraft.

♥ Unge og voksne født 1987-1991: Disse unge og voksne kan godt umiddelbart virke rolige og tilfredse udadtil, specielt i forældrenes øjne, men de mangler ofte handlekraft, hvorfor en aurajustering eller en mindre AuraTransformation® kan hjælpe dem til at komme helt på plads i deres eget energisystem og få deres personlige potentiale frem i lyset.

♥ Unge mennesker født 1992-1994: Disse unge har en stor personlig gennemslagskraft, men mangler beskyttelsen og evnen til at sætte grænser for sig selv og andre….. Disse unge trænger i allerhøjeste grad til en aurajustering.

♥ Børn og unge født 1995-2003: Alle børn og unge, som er kommet til verden efter 1. januar 1995, er født med den ny tids indigofarvede aura i ”ren” form, hvorfor disse børn og unge kaldes for indigobørn. Indigobørn har ikke behov for at få en auratransformation. Det har deres forældre til gengæld. Børnene og de unge indigo’er kan dog have glæde af at få balanceringer og være sammen med indigo og krystalvoksne, hvilket vil bidrage til at fremskynde børnenes naturlige krystalliseringsproces.

♥ Børn født mellem 2004-2008:Disse børn er født med en blanding af indigoaura og krystalaura. Disse børn kan have stor glæde af at modtage fysisk kropsbehandling.

Hvis du synes det her er spændende ny viden, og du føler dig lidt rådvild i forhold til om en AuraTransformation®, aurajustering eller en balancering kunne være noget for netop DIG eller DIT BARN, så er du VELKOMMEN til at sende en mail eller ringe.

*En AuraTransformation® er en permanent og gennemgribende udvidelse af ens aura og udstråling, og bevidsthedsudvidelsen medfører over tid mange fordele på den personlige front. AuraTransformation® er en bevidsthedsmæssig transformationsmetode som for alvor aktiverer indstrømningen af Den Ny Tids energi.

Kilde www.auratransformation.dk

Hvis du har mod på det, kan jeg varmt anbefale at læse bogen: ”Balance på alle planer med krystal & indigoenergien af Anni Sennov (www.good-adventures.dk). Det er en let læselig bog som bl.a. omhandler ny Tids energi og vores skønne børn også kaldt indigo og krystalbørnene.

info@sanika-clairvoyance.dk

Tlf.26829294

www.auratransformation.dk

Sanika Katurusinghe ♥

Cvr.nr 34287732