Forfatterarkiv: sanika

NYT ONLINE FORLØB

“Fuck, your comfortzone”

Kære læser – her får du et sneak peak på september mdr’s nyhedsbrev.

”Vi tror fejlagtigt at den eneste måde at undgå sygdom, konflikt eller lidelse på er ved at kæmpe for at overleve og udøve magt over andre men i virkeligheden fører vores grådige og egoistiske handlinger netop til sygdom, konflikt og lidelse”.
Fra bogen Sundhed indefra af Alberto Villoldo

Gad vide om du ligesom jeg kan drage paralleller til den verden vi er en del af lige nu?

Det er så vigtigt for mig, når jeg en dag bliver gammel, at kunne kigge på min datter med god samvittighed og sige – ”Jeg gjorde hvad jeg kunne.” – Har du det mon på samme måde med dine kære?

Som jeg oplever det, kan vi enten hoppe med på frygt/grådigheds trippet eller vi kan vælge vejen kærlighed & tillid. Her tænker du måske – Shit, en Happy Hippie type og ja det er spot on…. men jeg evner samtidig en vigtig ”detalje”, nemlig at tage ansvar og kigge indad.

Vi kan alle sammen give lidt… eller meget.. til en bedre jord, til en bedre fremtid for vores børn og dem som kommer efter os og jeg garanterer at man får det bedre af det.

Jeg var selv i egoismens og grådighedens vold i rigtig mange år – mine dyrkøbte erfaringer kom efter at jeg i mange år drev rovdrift på min krop med stoffer, alkohol, overtræning og arbejde.

Jeg var langsomt ved at tage livet af mig selv og da jeg endelig langt om længe valgte at søge hjælp, indså jeg at det ikke ville blive let men jeg har ALDRIG fortrudt at række ud efter hjælp og arbejde med mig selv.Med den vej fulgte masser af kærlighed og tillid.

Med den nye livsførelse fulgte stort taknemmelighed og et ønske om at give noget tilbage – at hjælpe andre mennesker via mit spirituelle arbejde og de livserfaringer jeg har gjort.

Så langt, så godt…

Er du nået til den konklusion at du ligesom jeg har et ønske om at gøre en forskel, så er det vigtigt, at vi som det første hver især får ryddet op på vores egen græsplæne. – At vi tør kigge indad – får ryddet op i vores bagage. Med den slags ”havearbejde” følger heldigvis, at der bliver frigivet en masse energi, hvilket giver plads til at opnå en højere bevidsthed. Sådan bliver vi godt klædt på til at løfte i flok og tænke på hvad der er godt for alles bedste…. ikke mindst moder jord.

Jeg har derfor stykket et forløb sammen som handler om at få ryddet op i sin bagage, hvor der vil være mulighed for at tilkøbe bonus materiale:

• Foredraget: Et liv på stoffer og vejen til bedring – speciel pris for dig som deltager i forløbet. En god kickstarter/inspiration til dit eget forløb.

I 15 år valgte Sanika at spille russisk roulette med sit liv. Denne årrække med misbrug medførte stress, udskiftning af omgangskreds, kriminalitet, psykoser, grådighed, fysiske og psykiske problemer, selvmordstanker, ensomhed, destruktiv adfærd og isolation.

• Fjernhealing, særlig pris for dig som deltager – et kraftfuldt værktøj som vil understøtte din oprydnings proces.

Lektionerne kommer til at foregå på zoom,. Der er i alt 8 lektioner, du køber 2 lektioner af gangen. Dette gjort med det for øje, at jeg ønsker at så mange som muligt skal have råd til at være med.
Vi afholder 2 lektioner om mdr. med opstart i oktober.
2 lektioner af hver 60 min varighed – 960kr.
Ved køb af alle 8 lektioner – 3840kr
Foredrag 90 min varighed – 250kr.
Fjernhealing 60 min varighed – 499kr. (normalpris 700kr.)
Ved køb af alle 8 lektioner samt alt bonusmateriale – 4500kr.

Ved tilmeldingen til forløbet modtager du link til min nye meditation, som du GRATIS kan benytte dig af:
• Meditationen kan være god at benytte sig af før, under og efter dit arbejde med lektionerne. Meditationen er bygget op, så den går ind og arbejder med din underbevidsthed – underbevidstheden styrer 80 % af vores dagsbevidsthed, så meditationen er et vigtigt værktøj hvis du vil ændre på nogle mønstre i dit liv.

”Man behøver ikke være alvorlig syg for at udrydde fysisk, følelsesmæssig og spirituel lidelse og genvinde balancen i sit liv”.
Citat Alberto Villoldo.


Tilmelding kan ske på:
www.sanika-clairvoyance.dk
info@sanika-clairvoyance.dk
Tlf.:26829294

Positive Tanker, Sanika  

Husrensning

Husrensning

Oplever du eller dine familiemedlemmer forstyrrende energier i jeres hjem – så vil jeg gerne stille mig til rådighed, så i kan opnå en velfortjent ro i jeres hjem, hvilket er vigtigt for at kunne ”lade batterierne op”.

Praktisk:

Vi starter op med en session med den af jer som føler sig mest generet af energierne. Dette kan være gavnligt i forhold til at forstå hvorfor disse energier er der – er der nogle vigtige budskaber til dig, eller nogle i familien. Måske har energierne en relation til dig (guider eller afdøde) ? Måske har de et tilhørsforhold til stedet/området hvor du bor ? Måske har du ubevidst “slæbt energierne” med dig hjem fra arbejde, byliv etc.

Det forekommer det, at der er energier til stede som har en kærlig og hjælpsom vejledende rolle og hvis det er okey med dig/jer, tillader vi selvfølgelig at de må blive.

Efterfølgende går jeg rundt i jeres/dit hjem og fornemmer hvor der særligt skal arbejdes med at få renset ud.

Til sidst sender vi sammen den eller de energier videre som ikke længere tjener dit/jeres højeste bedste.

 Pris 1400kr.- varighed 2t. – kørsel i Nordsjælland. Ved længere afstande kontakt mig for en pris.

Nymåne meditation

Nymånemeditation

Denne meditation handler om at arbejde med energi fra nymånen. Den handler om at give slip i det gamle, så der bliver plads til ny højtvibrerende energi og til at manifisterer det liv som du ønsker dig. Meditationen kan sagtens benyttes selv om det på gældne tidspunkt ikke er nymåne.

Har du lyst til at følge med i de forskellige månefaser, så tjek denne månekalender ud:

https://www.kalender-365.dk/manen/manekalender.html

Earth Meditation

Earth meditation

Tænk hvis der lå en energi i jordens midte der kunne være med til at løfte planeten i frekvens og samtidig være til gavn for os mennesker i en positiv retning.

Det tror jeg på der gør, og det har været med til at inspirerer mig til dagens meditation til dig.

Savner du lidt nye vinkler på det store energibillede og hvad du selv kan gøre for at lykkes, så vil jeg anbefale dig at læse ”den Gyldne Jord” af Anni Sennov. Den kan købes på www.saxo.com

Nyhedsbrev 2020

Nyhedsbrev 2020

Er du tosset med Gaver,Gode råd, Særpriser, så send en mail til info@sanika-clairvoyance.dk

Så sørger jeg for du bliver signet up på det Skønne Nyhedsbrev.

I Sep. mdr. har jeg nye gode rabatter til dig.

Positive tanker, Sanika ♥

AuraTransformation®

Auratransformation

AuraTransformation®

Er du søgende i forhold til dit livsformål og savner mere handlekraft for at nå dine mål, samtidig med du ønsker en stærkere connection til din intuition, så vil jeg varmt anbefale dig at bruge lidt tid på dette link:http://auratransformation.com/da/

Min egen auratransformation 

Efter min egen AuraTransformation® begyndte brikkerne stille og rolig at falde på plads i forhold til hvad min Dharma (livsformål) er.

Jeg står nu stærkere i mig selv, har mere handlekraft og bliver for hver dag mere modig til at gå målrettet efter at få udlevet min Dharma. Jeg oplever, at jeg finder stor glæde ved at påtage mig selv nye spændende opgaver, hvor det før i tiden ville have været udfordringer jeg havde sagt nej tak til.

I årene efter min AuraTransformation®, er den største gave af dem alle, hvordan jeg nu energimæssigt ”er blevet mig selv” og matcher mit skønne krystalbarn Zora som kom til verden i 2010, det har været hele rejsen værd at nå her til.

Skulle der dukke spørgsmål op, så skriv endelig på mail: info@sanika-clairvoyance.dk

Hvis du ønsker en Auratransformation® forudsættes det, at du inden din AuraTransformation® har læst Anni Sennov’s bog Balance på alle planer med krystal- & indigoenergien eller krystalmennesket & krystalliseringsprocessen. Begge kan købes på www.saxo.com

Rigtig God fornøjelse

Positive tanker, Sanika ♥

Ved ønske om auratransformation eller balancering i eget hjem – transport 4 kr.pr.km tur/retur fra bopæl.

– Område: København, Sjælland, Fyn & Århus, Sverige

Facebook

Facebook

Facebook

Du kan følge mig på Facebook siden: Sanika-Clairvoyance, hvor du kan finde spændende artikler, information om arrangementer, anbefalinger på andre behandlere, skønne artikler, opskrifter m.m.

Det vil være helt fantastisk hvis du smider et SYNTES GODT OM til siden – eller du får lyst til at følge mig sammen med de 1237 andre følgere.

Positive tanker, Sanika ♥

Chakra balancering

Chakrabalancering

Undgå det modernes livs smerte, fortvivlelse og stress ved at genvinde balancen i dit liv.

Hvad er Chakra

Chakra er en betegnelse for syv energi centre langs kroppens midterlinje:

Rod Chakra, Hara Chakra, Solar plexus chakra, Hjerte Chakra, Hals Chakra, Pineal Chakra og Krone Chakra.

Ubalance i Chakrasystemet

Ubalance eller blokeringer i chakrasystemets energistrøm kan forårsage sygdom. Idet chakrasystemet kan anskues som et kort over bevidstheden, kan spændinger i kroppen relateres til spændinger i bevidstheden.

Session med Chakra balancering

Ved en chakra balancering vil det være min opgave som clairvoyant vejleder, at agerer talerør fra den åndelige verden – for guider og afdøde, så du vil modtage redskaber/informationer til hvordan du kan få mere balance i dit liv og vi fjerner samtidig “energimæssig affald”.

– balancering af chakra (køre de for hurtigt eller for langsomt)
– redskaber/informationer til hvordan du får mere balance i dit liv.
– healing af chakra

Varighed 60min.

Der tilbydes sessions i Nordsjælland & København

Booking af tid: 26829294  Mail: info@sanika-clairvoyance.dk

Firmaaftale

Er du klar til at investere i dit team og opnå mærkbare resultater?

Alle ønsker at have det godt, at kunne yde en god indsats, hjemme såvel som på arbejdspladsen. Men mange presser sig selv så hårdt i en hektisk hverdag, at det forårsager sygdom, stress og manglende trivsel.

Som den pligtopfyldende medarbejder man er, tager mange på arbejde selvom man måske er klar over, at man burde lytte bedre til sin krops signaler.

Hvis vi ikke lærer at lytte til vores krops signaler, vores egen indre vejleder, vores intuition, så kan det medfører et negativt udfald for arbejdspladsen såvel som den enkelte medarbejder.

På teamdage fokuserer jeg på potentialer, mulige udfordringer og hvordan den enkelte medarbejder bedst bliver hjulpet videre.

Alt tyder på at den rigtige investering i medarbejderens trivsel også sætter mærkbare aftryk på virksomhedens resultater.

Hvordan kan jeg hjælpe jeres arbejdsplads

Alle virksomheder er forskellige, og med forskellige behov. Derfor har jeg udviklet forskellige tilbud alle med det formål at højne trivslen, så I kan stå stærkt som team.

Der vil også være mulighed for et af de populære gruppearrangementer, hvor I får lov til at “smage på” clairvoyance, meditation samt healing på en og samme dag. (se fanen gruppearrangement)

Firmaaftaler ♥

Firmaaftaler tilbydes ved minimum 5 personer. Send en mail omkring hvor mange i er, og hvilke tilbud I ønsker at benytte og jeg sender et tilbud retur pr. mail indenfor 2-3 dage.

Booking af firmaaftale

Det er muligt at ringe, for at få hjælp til at sammensætte et arrangement, som imødekommer lige netop jeres behov.

Tlf. 26 82 92 94.

Transport 4kr.pr.km tur/retur fra bopæl

Cvr nummer: 34 287 732

Mail: info@sanika-clairvoyance.dk

♥ Clairvoyance (30 eller 60 min.)

Jeg vil guide dig og give dig redskaber til, hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv og vi kan arbejde med konkrete arbejdsrelaterede spørgsmål og problemstillinger.

♥ Meditationsworkshops del 1,2,3 (60 min. pr.workshop)

Regelmæssig meditation kan bl.a. hjælpe ift.; søvnløshed, forhøjet blodtryk, opnå bedre kropsholdning, få mere energi, øget smertekontrol, beroligelse af nervesystemet, kroppen regenerer bedre, at gøre dig bevidst om din vejrtrækning samt eventuelle smerter.

Udtalelse fra deltager på meditationsworkshop:  tusinde tak for den gode stund i går. Det var dejligt at opleve dig og stedet med den meget ægte og kærlige energi. Jeg takker også for energiopladningen.

♥ Healing (60 min.)

Vi vil indledningsvis tage en kort snak, herefter påbegyndesbehandlingen.

Ved healingen bliver der renset ud i de “negative energier” som du ikke længere har brug for. Dine energi centre aktiveres så du opnår en ny positiv energi.

Der vil ofte komme clairvoyante budskaber undervejs. Vi afrunder med en kort snak. – en behandling vil ca. vare 60 min. inklusiv samtale.

Positive tanker, Sanika ♥

Gavekort

1457674_10151949792918961_1278115843_n

Gavekort

En meget kærlig  ide til en gave, er disse smukke håndlavet gavekort designet af grafiker Lisa Strøander, gavekortene udstedes fra 200 kr og opefter. De kan fungerer som et fint supplement til en af de mange mulige sessions.

Kærlig hilsen Sanika ♥