Firmaaftale

akvarel-lilleturkisblomster1_000

En ide til jeres næste personaledag ?

Et ønske om sundhed, glæde, vitalitet på arbejdspladsen

Alle ønsker at have det godt, at kunne yde en god indsats, hjemme såvel som på arbejdspladsen. Men mange presser sig selv så hårdt i en hektisk hverdag, at det forårsager sygdom, stress og manglende trivsel.

Som den pligtopfyldende medarbejder tager mange på arbejde trods man måske er klar over at man burde lytte bedre til sin krops signaler.

Hvis vi ikke lærer at lytte til vores krops signaler, vores egen indre vejleder, vores intuition, så kan det medfører et negativt udfald for arbejdspladsen såvel som den enkelte medarbejder.

Det tyder på, at den rigtige investering i medarbejderens trivsel også sætter mærkbare aftryk på virksomhedens resultater

Hvordan kan jeg hjælpe jeres arbejdsplads

Alle virksomheder er forskellige, og ikke to har præcis det samme behov. Derfor har jeg udviklet tilbud indenfor flere områder af sundhed og forebyggelse på arbejdspladsen.

  • Meditationsworkshops del 1,2,3 af 90 min varighed, vi vil afrunde arrangementet med en gruppehealing.

Meditation rummer et væld af gaver, her er blot nogle af de gode grunde; kureret for søvnløshed, nedsat blodtrykket, opnå bedre kropsholdning, få mere energi, øget smertekontrol, beroligelse af nervesystemet, kroppen regenerer bedre, gør dig bevidst om din vejrtrækning samt små smerter.

Udtalelse fra meditationsworkshop

Udtalelse fra deltager på meditationsworkshop: Kære Sanika, tusinde tak for den gode stund i går. Det var dejligt at opleve dig og stedet med den meget ægte og kærlige energi. Jeg takker også for energiopladningen.

Kærlig hilsen Tom Nybroe

  • Clairvoyance af 30 eller 60min. varighed

Jeg vil guide dig og give dig redskaber til, hvordan du kan komme videre i dit liv og vi kan arbejde med konkrete spørgsmål/problemstillinger.

  • Healing af 60min varighed

Vi vil indledningsvis tage en kort snak. Efterfølgende vil behandlingen på briksen sættes igang.

Ved healingen vil vi få renset ud i de “negative energier” som du ikke længere har brug for. Vi vil aktivere dine energi centre, så du vil opnå en ny positiv energi i stedet.

Der vil ofte komme clairvoyante budskaber undervejs. Vi afrunder med en kort snak. – en behandling vil ca. vare 60 min. inklusiv samtale.

Under behandlingen vil der bruges æteriske olier i olielampen, for og få skabt den helt rette sanseoplevelse for dig.

Firmaaftaler

Firmaaftaler tilbydes ved tilmelding af minimum 5 personer. Send en mail omkring hvor mange i er, og hvilke tilbud i ønsker at benytte, og jeg vil returneres et tilbud pr. mail indenfor 2-3 dage.

Booking af firmaaftale

Det er muligt at ringe, for at få hjælp til at sammensætte et arrangement, som imødekommer lige netop jeres behov.

Tlf. 26 82 92 94.

Transport 4kr.pr.km tur/retur fra bopæl

Cvr nummer: 34 287 732

Mail: info@sanika-clairvoyance.dk